Sinds 2022 werk ik voor de Online Schrijfschool van Marelle Boersma als docent. Ik heb inmiddels al een aantal cursisten mogen begeleiden met de cursus thriller (novelle) schrijven, romans schrijven en levensverhalen schrijven. Dit is maar een kleine greep uit het aanbod van cursussen (o.a. feelgood novelles schrijven, jaartraject eigen boek, diverse genres schrijven), dus neem eens een kijkje als je zin hebt in een leuke schrijfcursus, een stok achter de deur รฉn persoonlijke begeleiding.

Daarnaast ga ik samen met mijn collega Heleen het eerste weekend van februari 2024 een schrijfweekend geven in Gelderland. Dit weekend staat uiteraard in het teken van schrijven, maar ook van gezelligheid en verbinding. Je krijgt drie workshops, persoonlijke feedback op je verhaal en er is elke dag schrijfcafรฉ. En dat alles in het prachtige Berg en Dal. Doe je ook mee?

Voor meer info: onlineschrijfschool.nl

Op 11 maart 2023 behaalde ik mijn certificaat bij Dactylus Academie voor Schrijfdocenten en mag ik mezelf officieel docent creatief schrijven noemen. De basisopleiding Dactylus op post-hbo niveau is gebaseerd op de Landelijke Richtlijnen Kaderopleidingen Creatief Schrijven die wordt beheerd door het Landelijk Kenniscentrum voor Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA).