Eigen werk

Mijn passie voor schrijven is zo groot, dat ik in mijn vrije tijd aan een roman ging werken. Zo is uiteindelijk mijn eerste boek ‘Wraakzusters’ tot stand gekomen, en ben ik nu aan het werken aan mijn tweede boek.

Mijn eerste thriller ‘Wraakzusters‘ verscheen in 2015 bij uitgeverij Aerial Media Company. Daarnaast zijn er i.s.m. Kim den Dulk twee kinderboeken van mij verschenen over de muizen Oliver & Charlie, ook verschenen bij Aerial Media Company. Ik schrijf deze boeken trouwens onder mijn meisjesnaam ‘Van Zalingen‘.

Ik ben al een tijd bezig met mijn tweede en derde boek. Het tweede boek heb ik besloten te herschrijven en daarna opnieuw bij een uitgeverij aan te bieden. Dit zal weer een spannend verhaal worden met Manon als rechercheur in de hoofdrol.

 

Enkele recensies van Wraakzusters:

Auteur en schrijfdocent Gerard van Emmerik over mijn werk: ‘Machteld heeft een pakkende, vloeiende schrijfstijl.’

‘Met haar thrillerdebuut ‘Wraakzusters’ dingt de Nederlandse Machteld van Zalingen naar een plaats naast goed boerende landgenoten als Esther Verhoef, Marion Pauw en Saskia Noort.’ (Knack Focus Zomereditie 2015)

‘De hoofdpersonen zijn vrouwen waar je je mee kan identificeren, je wit ze soms toespreken om ze te beschermen of juist een hart onder de riem steken.’ **** (Dizzie.nl in AD Magazine 25-07-2015)

‘De verschillende verhaallijnen zijn goed uitgewerkt en door de auteur kundig bijeengebracht. Bovendien karakteriseert Van Zalingen haar personages uiterst raak, waardoor je wordt meegevoerd in je eigen sympathieën en antipathieën.’

‘Naarmate het boek vordert, voert Van Zalingen op subtiele wijze de spanning verder op en geeft het verhaal nog een grandioze plotwending mee richting een nagelbijtende finale. Chapeau!” “Van Zalingen weet te boeien van het begin tot het einde!’ (Hanneke Tinor-Centi)

Hebban over Wraakzusters

Vrouwenthrillers over Wraakzusters

tboekenblog over Wraakzusters

Bol.com over Wraakzusters

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More